top of page

AANLEG VAN ZWEMBADEN IN BETON, OVERAL IN OOST- EN WEST-VLAANDEREN

ZWEMBADBOUW BETON

EEN ZWEMBAD IN UW TUIN: VERTIER EN PLEZIER VERZEKERD

De laatste jaren worden we in ons land verwend met warme zomers die al een mooie start nemen in de lente en vaak uitlopen in een zachte herfst. Dat maakt dat de behoefte om naar het buitenland te trekken minder dringend wordt. En dat veel mensen steeds meer tijd in eigen tuin doorbrengen en hem daar ook naar inrichten. Met een eigen zwembad bij voorbeeld.

In K&E Works uit Westrem vindt u een meer dan geschikte partner om die droom te realiseren.

zand

ZWEMBADEN IN VOLLE BETON OF MET LINER

divider

Wij bouwen zwembaden op maat en gaan op twee manieren te werk. Wij kunnen de kuip enerzijds opmetselen met grote betonblokken en bedekken die vervolgens met een stevige liner. Maar een andere optie bestaat er in om uw zwembad in volle beton te gieten. En dat biedt het voordeel van een langere levensduur. U begrijpt dat een zwembad in volle beton dus de onbetwistbare parel van de zwembaden is.

Voor de technische kant van het verhaal werken wij samen met onze vaste partner Busschop Zwembaden. Dat bedrijf is gespecialiseerd in moderne domoticagestuurde zwembadtechnieken. Het geeft energiezuinige en doeltreffende oplossingen voor het onderhoud en de afdekking van uw zwembad met een rolluikconstructie. Maar ook voor de controle van de waterkwaliteit en de regeling van de watertemperatuur.

Door onze voortreffelijke samenwerking leveren we u in een mum van tijd een zwembad af om volop van te genieten. Gedurende het hele zomerseizoen en zelfs langer.

ZIN OM EEN ZWEMBAD IN DE TUIN TE LATEN BOUWEN? REKEN DAN OP K&E WORKS UIT WETTEREN VOOR EEN PROFESSIONELE PLAATSING EN PIEKFIJNE TECHNISCHE AFWERKING. BEL ONS GERUST VOOR VRIJBLIJVEND ADVIES EN EEN OFFERTE OP MAAT VAN UW WENSEN!

bottom of page