top of page

DESKUNDIG ADVIES EN NAUWGEZETTE OPVOLGING VAN AL UW VERBOUWINGEN EN WATERDICHTINGSWERKEN

OPVOLGING & ADVIES

UW WERKEN IN GOEDE HANDEN BIJ K&E WORKS

K&E Works is een bedrijf dat van vele markten thuis, dat leest u op deze website. Niet alleen staat ons team van vaklui voor op-en-top professioneel werk. Wij hanteren ook een aanpak om “u” tegen te zeggen. En dat merkt u aan alle aspecten tijdens onze samenwerking.

Wij bieden een correcte service die gebaseerd is op eerlijk advies voor de werken die u ons toevertrouwt. We komen dan ook graag ter plaatse om de situatie vooraf gedetailleerd te bekijken. Want enkel zo krijgen wij hoogte van uw exacte bedoelingen en kunnen wij een offerte opmaken die to the point is. Bij ons dus geen verrassingen tijdens of na de werken!

De vooruitgang van de werkzaamheden wordt ook steeds goed opgevolgd. We houden van een vlot en efficiënt verloop op de werf.
Met andere woorden: als u met K&E Works in zee gaat voor een renovatie, de injectie van uw muren of de plaatsing van valse plafonds, dan kunt u op beide oren slapen. Want bij ons krijgt u puur vakmanschap en een uitstekende klantenservice!

foto

FOTOGALERIJ

divider

ZOEKT U EEN SERIEUZE AANNEMER VOOR UW VERBOUWING, SCHILDERWERKEN OF GEVELAFWERKING? BESPREEK UW PLANNEN DAN MET K&E WORKS IN WESTREM. WIJ BEZORGEN U ADVIES OP MAAT VAN UW WENSEN EN EEN VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE.

bottom of page