top of page

GESPECIALISEERDE INJECTIEWERKEN VOOR DE HERSTELLING EN BESCHERMING VAN BETON

INJECTIEWERKEN

EEN EFFICIËNTE WATERDICHTING VAN MUREN EN KELDERS

Waterinsijpeling en opstijgend vocht, het zijn mankementen die afbreuk doen aan de duurzaamheid van uw woning én een ongezond leefklimaat creëren. Ze zijn zonder overdrijving de nachtmerrie van elke eigenaar.

Als u dus vochtplekken vaststelt in uw huis – waar dan ook, dan moet u actie nemen. Daar is geen weg naast. Maar geen nood: bij K&E Works weten wij raad!
Ons bedrijf is uiterst ervaren in waterdichting van muren, behandeling van opstijgend vocht en bekuipen van vochtige kelders.

intro

ONZE INJECTIEWERKEN

divider

Door gebruik te maken van injectie kunnen ook moeilijk te bereiken plaatsen betrouwbaar en duurzaam worden afgedicht. Ongeacht of de kelder opgetrokken is uit metselwerk of beton, bij K&E Works hebben we altijd een geschikte oplossing.

injectiewerken opstijgend vocht Westrem

BETONINJECTIE:

Naargelang het doel van de reparatie en de oorzaak of aard van de scheurvorming zijn meerdere injectiemethodes en injectievloeistoffen beschikbaar. Zelf zijn wij gespecialiseerd in de behandeling van barsten vanaf 0,3mm.

KELDERDICHTING:

Dichten van lekkages in stenen of betonkelders, aanbrengen van waterdichte coatings aan de binnen- of buitenzijde van bestaande of nieuwe betonkelders. Zo maken wij die lekkende vochtige kelder weer helemaal waterdicht en bezorgen we u een gebruiksklare ruimte.

WATERDICHTING:

Behandeling van opstijgend vocht in combinatie met de plaatsing van een waterdicht scherm aan de binnenzijde.

technieken

FOTO'S BETONINJECTIE

divider

FOTO'S KELDERDICHTING

divider

FOTO'S OPSTIJGEND VOCHT

divider

FOTO'S BETONCOATING

divider

FOTO'S WATERDICHTING

divider
injectie
kelder
vocht

ONDERVINDT U VOCHTPROBLEMEN IN UW HUIS? WACHT NIET LANGER. MAAR NEEM CONTACT OP MET K&E WORKS UIT WESTREM (OOST-VLAANDEREN) VOOR EEN DOELTREFFENDE OPLOSSING!

bottom of page