top of page

PROFESSIONELE GYPROC-WERKEN VOOR NAADLOZE MUREN EN PLAFONDS

GYPROC-WERKEN

K&E WORKS: MEESTERLIJK MET GYPROC

Gyproc is een machtig materiaal en K&E Works is ronduit meesterlijk in de verwerking ervan bij renovaties. Het is een werk dat een grote nauwkeurigheid en behendigheid vraagt. En laat dat nu net twee eigenschappen zijn waar wij prat op gaan.

Onze competente medewerkers zetten de pas uit op de millimeter precies. Wij leggen een houtstructuur aan of werken met Metal Stud profielen. De Gyproc-panelen zelf zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. We gebruiken dus die panelen die meest aangewezen zijn in functie van de ruimte die we onder handen nemen. Want we proberen natuurlijk materiaalverlies zoveel mogelijk te beperken.

U begrijpt het: bij K&E Works in Wetteren kunt u terecht voor al uw voorzetwanden en verlaagde plafonds. Bovendien werken we uw valse wanden en plafonds altijd schilderklaar af.

intro

FOTOGALERIJ

divider

DENKT U ERAAN OM DE ZOLDER IN TE RICHTEN OF WILT U EEN GROTE RUIMTE IN TWEE KAMERS OPDELEN? VERTROUW DAN OP DE VOORTREFFELIJKE GYPROC-WERKEN VAN K&E WORKS. DEEL ONS UW PLANNEN MEE VIA HET CONTACTFORMULIER OP DEZE WEBSITE. U KRIJGT VAN ONS GRATIS INFO EN ADVIES.

bottom of page