top of page

EEN NETTE GEVELAFWERKING EN -BEKLEDING … EEN TOEGEVOEGDE WAARDE VOOR UW HUIS

GEVELWERKEN

MET HET MATERIAAL VAN UW STIJL OF VOORKEUR

De sfeer van uw huis, die creëert u met de inrichting. Maar vergis u niet: ook de staat van uw buitengevels bepaalt de uitstraling van uw woning. En geeft een belangrijke eerste indruk daarbovenop. U kunt op K&E Works een beroep doen voor een feilloze gevelafwerking die volledig aan uw smaak beantwoordt.

Onze specialisten in gevelafwerking en -bekleding kennen hun vak door en door. Wij bekleden uw buitengevels met mooie duurzame houtsoorten. Of we kaleien uw muren. Dat is een oude techniek die tegenwoordig erg in trek is en die uw gevels een heel authentieke look geeft.

Maar we kunnen ook voor een combinatie van materialen gaan. Wat denkt u van een gevel die deels gecementeerd is en deels afgewerkt wordt met crepi? Ook de combinatie van isolatie en gevelbepleistering met crepi geeft een apart effect. Name it, wij maken het voor u waar!

intro

FOTOGALERIJ

divider

NIEUWSGIERIG NAAR DE OPTIES VOOR UW GEVELAFWERKING? NAAR ALLE SOORTEN HARDHOUT EN TINTEN VAN CREPI DIE WIJ VOORSTELLEN? MAAK DAN SNEL EEN AFSPRAAK. WIJ TONEN U DE MOGELIJKHEDEN EN GEVEN EEN GRATIS OFFERTE VOOR DE UITVOERING VAN UW KEUZE.

bottom of page